Хов то Ремове Тиме Босс

Тиме Босс вас обавештава када запослени покрећу и напуштају Интернет програме и могу у одређено време блокирати рачунаре са Веба. Услуга се чак може конфигурирати тако да вас упозори када запослени посјећују веб-локације за одрасле или други садржај који желите блокирати. Уклањање Тиме Босс-а може бити незгодно - не можете га деинсталирати док се покреће и не можете га потпуно искључити кроз Таск Манагер. Међутим, програм нуди интерну функцију за онемогућавање прије деинсталације.

1.

Пријавите се као администратор на рачунар који је инсталирао Тиме Босс.

2.

Кликните десним тастером миша на празно подручје почетног екрана и кликните на "Све апликације" да бисте приказали све инсталиране програме. Кликните на "Тиме Босс" да бисте покренули контролну таблу Тиме Босс.

3.

Кликните на "Опције" да бисте отворили дијалог Опције.

4.

Кликните на "Припрема за деинсталацију" и кликните на "Да".

5.

Кликните десним тастером миша на доњи леви угао екрана и кликните на "Цонтрол Панел". Кликните на "Деинсталирај програм" да бисте отворили аплет Програми и функције.

6.

Кликните на "Тиме Босс 3.05" и "Унинсталл" да бисте покренули деинсталацију програма.

7.

Кликните на "Иес" да бисте уклонили Тиме Босс из ваше мреже.

Савет

  • Само корисници са "Босс" правима ће моћи да деинсталирају програм; корисник са "Субординате" правом не може деинсталирати Тиме Босс.

Упозорење

  • Информације у овом чланку односе се на рачунаре који користе Виндовс Босс 3.05 у оперативном систему Виндовс 8. Може се мало разликовати од других верзија.