Како да ресетујете закључани Хуавеи Андроид телефон

Функција закључавања екрана Хуавеи Андроид паметног телефона штити је - и приватне податке похрањене на њему - од неовлаштене употребе, али и даље можете вратити закључани уређај на творничке поставке и обновити његову функционалност. Ако знате Гмаил адресу и лозинку која је коришћена за иницијализацију телефона, можете да користите Гооглеов Андроид Манагер за брисање и ресетовање. Без ових акредитива морате да користите екстерне софтверске тастере телефона да бисте их вратили на фабричка подешавања.

Гоогле Андроид Девице Манагер

Гооглеов Андроид Манагер може да пронађе, закључа и избрише Хуавеи паметни телефон коришћењем функција лоцирања на већини Хуавеи Андроид телефона. Пријавите се у Веб апликацију користећи Гмаил адресу и лозинку (линк у ресурсима) и - ако је на рачуну регистровано више од једног Андроид уређаја - изаберите исправно име уређаја из падајућег менија на врху. Кликните на опцију "Обриши" када Гоогле пронађе телефон. Ово неће радити ако нисте раније регистровали телефон са Андроид менаџером.

Без Гоогле вјеродајница

Међутим, без приступа Гоогле налогу, потребно је да ресетујете уређај помоћу његових спољашњих дугмади. Ова процедура варира у зависности од модела, али обично укључује истовремено држање комбинације дугмади док уређај не уђе у режим опоравка. Хуавеи-јеви модели Валиант и Витриа, на пример, захтевају да притиснете "Волуме Уп" и "Повер" тастере неколико секунди док се Андроид робот са црвеним знаком грешке не појави на екрану. У овом тренутку, можете се кретати кроз опцију за опоравак помоћу дугмади "Повећавање јачине звука", "Смањивање јачине звука" и "Напајање" и изаберите опцију за брисање уређаја.